Allround notariskantoor Beens

Allround notariskantoor in Kampen

Notariskantoor Beens is een allround notariskantoor in Kampen. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende notariële diensten. Of het nu gaat om het opstellen van een akte van eigendomsoverdracht, een testament, het doen van een schenking of het oprichten van een stichting. Ons team staat voor jou klaar. Zowel particulieren als bedrijven en organisaties. We nemen voor je de tijd en leggen alles uit in heldere taal.

We hebben onze diensten gebundeld in drie pijlers:

Familie
Wonen
Ondernemen

Over het kantoor

Betrokkenheid van de notaris en de medewerkers bij jouw dossiers en zaken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden een duurzame relatie met onze cliënten belangrijk. Daarom zijn wij goed benaderbaar en laagdrempelig. Je bent welkom voor een oriënterend gesprek. Het eerste half uur is gratis. Wij leggen de vaak ingewikkelde zaken uit in heldere taal. Wij nemen voldoende tijd voor de bespreking en toelichting van stukken. Zodat je begrijpt waar je een handtekening voor zet. Een notaris hoort onafhankelijk en integer te zijn. Dat onderschrijven wij van harte.

Notariskantoor Beens

Ons notariskantoor is 1 juli 2022 overgenomen door Karst Beens. Hij volgt Hil Herweijer op als notaris. “Voor mij is het mooiste van het vak dat ik op belangrijke momenten in het leven van mensen een essentiële rol kan vervullen. Voor mijn klanten vind ik het van groot belang dat zij zich gehoord, begrepen en thuis voelen.” vertelt Karst. Hij werkte van 2002 tot 2008 als kandidaat-notaris in Kampen en was van september 2020 tot juli 2022 kandidaat-notaris bij Notariskantoor Herweijer.

Ons kantoor is gevestigd aan de Meeuwenweg 17, 8261 VZ Kampen. Direct tegenover het notariskantoor is een groot parkeerterrein (betaald parkeren). De openingstijden van het kantoor zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.30 uur en 13.00 – 17.00 uur.

Je kunt ons bereiken via telefoonnummer (038) 333 70 51 of mailen naar info@notariskantoorbeens.nl.