Tarieven

Gunstige tarieven voor een goed product

Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een hypotheekakte, een testament of het oprichten van een stichting. Wij hanteren gunstige tarieven voor onze juridische producten. Voor organisaties met een goed doel hanteren we een speciale tariefstelling.

Naast een aantrekkelijk tarief en goede kwaliteit biedt notariskantoor Beens een vlotte en adequate afwikkeling van jouw zaak en een goede service. Wij zijn betrokken, gemakkelijk bereikbaar, toegankelijk en wij nemen de tijd.

Offerte aanvragen

Als je een offerte wilt aanvragen, kun je ons het beste even bellen. Dan kunnen we direct jouw wensen doornemen en aanvullende vragen stellen om jouw vraag helder te krijgen. Dit resulteert in een offerte op maat. Je mag ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met je op.

In onze offerte vind je de kosten voor de gebruikelijke werkzaamheden, kosten voor eventuele extra werkzaamheden door bijzondere omstandigheden en bijkomende kosten (bijv. voor inschrijving in de registers). Wij lichten de offerte graag toe zodat je helder hebt wat wij leveren tegen welke prijs.

Arrangement voor starters op de woningmarkt

Wij hebben een aantrekkelijk arrangement opgesteld voor starters op de woningmarkt. Het arrangement bevat een combinatie van:
– de akte van eigendomsoverdracht;
– de hypotheekakte;
– twee gelijkluidende testamenten van de partners;
– eventueel gecombineerd met een samenlevingscontract.

Wil je meer weten over dit arrangement?
Bel dan naar (038) 333 70 51 of mail naar info@notariskantoorbeens.nl