Disclaimer

De informatie op de website van notariskantoor Beens is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de getoonde informatie. Notariskantoor Beens is niet aansprakelijk voor schade door onduidelijke en/of onvolledige gegevens op deze website. Op deze website zijn diverse externe links opgenomen. Notariskantoor Beens is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de informatie die via deze hyperlinks wordt verkregen.
De informatie die wij verstrekken is zeer algemeen en niet direct toepasbaar op de individuele situaties van gebruikers van deze website. Om te weten wat van toepassing is op jouw situatie adviseren wij een persoonlijk gesprek met ons notariskantoor.

Copyright

Het auteursrecht op deze website berust bij notariskantoor Beens en derden die tekst- en beeldmateriaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging of verspreiding door de gebruiker van deze website is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van notariskantoor Beens.